Auto Schippers B.V. Uw officiële Hyundai dealer sinds 1994.

Hyundai: het verhaal

Vijftig jaar geleden was Hyundai een onbeduidende autofabrikant uit Korea; een land dat toentertijd als onderontwikkeld werd gezien en bezig was op te krabbelen uit de puinhopen van diverse oorlogen en conflicten. Nu, vijf decennia later, bruisen Korea én Hyundai van de energie!

Korea behoort inmiddels tot een van de rijkste en meest ontwikkelde landen ter wereld en loopt op veel gebieden voorop. Het ritme van progressie is in elke laag van de maatschappij voelbaar: de Koreanen zijn modern, vernieuwend en hebben vertrouwen in zichzelf en in de toekomst. Ook Hyundai geeft als autofabrikant steeds nadrukkelijker de toon aan, met aansprekende innovatieve modellen die voorzien zijn van de laatste technologieën en de modernste karakteristieken.

Elektrisch rijden vandaag, 
maar ook morgen

Elektrisch rijden begint bij Hyundai. We zijn het enige automerk ter wereld dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je dus zoekt, Hyundai heeft ’m. Nu en in de toekomst! Hyundai maakt er geen geheim van de groenste autofabrikant ter wereld te willen worden. Daarom lanceren wij de komende jaren nog veel meer groene modellen. Wordt jouw volgende auto ook een elektrische Hyundai?

Waterstof tot nadenken

Een waterstofauto is eigenlijk ook een elektrische auto. Een brandstofcel zet waterstof om in elektrische energie waarmee de elektromotor wordt aangedreven. De enige uitstoot is waterdamp. Hyundai loopt voorop als het gaat om waterstof-elektrisch aangedreven voertuigen. De Hyundai NEXO (4% bijtelling) is ’s werelds meest verkochte waterstofauto en de allereerste SUV die specifiek ontwikkeld is voor rijden op waterstof.

De beste kwaliteit, de beste garantie

Wanneer je als autofabrikant de beste kwaliteit biedt, dan kun je ook de beste garantie bieden. Daarom levert Hyundai alle nieuwe modellen met zijn unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Maar er is meer: garantie op de hoogvoltagebatterij, onderdelengarantie, verlengde garantie én mobiliteitsgarantie. Voor meer details download de voorwaarden.